S-a terminat programul de mentorship

A venit momentul pentru un ultim mentee takeover, căci odată cu luna martie s-a încheiat și a treia ediție a programului de mentorship Women in Music și merită povestit cum a fost și cum ne-a fost. 🙂

7 luni pline, așa aș descrie în câteva cuvinte experiența programului de mentorship. 7 luni în care ni s-au deschis noi orizonturi și am avut șansa să descoperim lumea industriei muzicale, lume la care unele dintre noi doar visau înaintea programului. Am învățat de la profesioniști, am creat conexiuni și ne-am bucurat de fiecare clipă, sfat și de toată îndrumarea doamnelor mentor. 

Pe langă întâlnirile de grup, întâlnirile individuale cu mentorii, cele 7 workshopuri și vizite la diverse agenții, s-au întâmplat multe alte discuții, call-uri și întâlniri pentru proiectul nostru special, o nouă inițiativă a programului de mentorat, care ne-a oferit șansa să organizăm un concert cu artista Francis On My Mind și care (zicem noi) că a fost un examen de absolvire trecut cu brio.

Dar credem că la fel ar zice și toți cei care au fost alături de noi pe 20 Martie, zi în care toate orele de brainstorming și toate discuțiile au prins viață la concertul full house Francis On My Mind din Control. Ce bine e să poți spune full house. A fost exact așa cum ne-am dorit și tare cred eu că am dat toate de gust și că o să ne tot întâlnim de acum încolo la evenimente organizate ori de una, ori de alta.

Ultimele câteva cuvinte pentru program? Recunoștință, oportunitate și … mai avem voie și la anul?

– Andra Andriucă