S-a mărit echipa Women In Music

Din aprilie avem o creștere de 50%! Suntem mai tari și ca inflația, și ca ofertele de fashion, ce mai! Echipa WIM s-a mărit cu încă 3 femei mișto, astfel că din 6 suntem 9 acum. 

Si da, ați putea crede că acum, cu așa ajutor, vom reuși să ne mai eliberăm de taskuri dar…nu :)! Vom face și mai multe chestii mișto, pentru că avem ajutorul mult sperat și nu orice ajutor, 3 proaspete absolvente ale programului de mentorship, ediția 3: Andra Andriucă, Antonia Neagu și Ștefana Pachițanu

Andra și-a descoperit pasiunea pentru muzică prin propriul proiect artistic, a lansat de curand un album solo, este hard-working și are mereu zâmbetul la purtător.  Îmbinând muzica cu activități în domeniul muzical, comunicarea și skill-urile de management și marketing, își construiește un drum în această industrie. Colaborarea cu proiectul Paul Tihan pentru crearea turneui lor de dublă lansare de albume, organizarea de concerte și evenimente în Iași și participarea în programul de mentorship, o apropie de visul său în muzică.

Antonia, studentă la Comunicare și Relații Publice la Universitatea din București, își definește pasiunea prin dragostea pentru oameni. De la pasiunea pentru cuvinte la cariera în comunicare, Antonia a ajuns să facă parte din echipele de comunicare și marketing ale festivalurilor UNTOLD și Neversea. Experiența ei s-a îmbogățit și cu participarea la proiectul „Eastern European Music Academy” și programul WIM de mentorship, iar acum va veni în ajutorul echipei noastre pe partea de comunicare, și nu numai – cu idei fresh si cool!

Ștefana, atrasă dintotdeauna de muzică, și-a început călătoria în industria muzicală ca internă la Mastering the Music Business. Apoi, s-a alăturat echipei Watermelon Agency, unde învață și practică diverse aspecte precum project management, PR, sponsorizări și influencer marketing. Entuziasmul ei pentru învățare continuă o ghidează în căutarea constantă a oportunităților de dezvoltare în industria muzicală. Este plină de optimism și energie, găsește mereu motive să zâmbească și să aprecieze lucrurile minunate din jur, este foarte ambitioasa și mereu acolo să ajute.

Una mai faină decăt cealaltă, așa-i? Deja s-au pus la treabă și le veți întâlni curând la evenimentele noastre.