Oana Călin

Oana Călin este music manager și Social Media Specialist în cadrul Roton Music. Cu o experiență vastă în industria muzicală, Oana Călin este, în prezent, managerul din spatele proiectului Misha Miller, unul dintre cele mai promițătoare proiecte muzicale semnate Roton Music, cu șanse importante de creștere pe piața internațională.

De-a lungul timpului, Oana Călin a combinat activitatea de Social Media Specialist cu cea de project manager, cu scopul de a oferi un plus fiecărui proiect în parte, prin contopirea a două activități cruciale pentru succesul în industria muzicală.

Activitățile de impresariat, atestate de Ministerul Culturii, au început în anul 2013, când au început și proiectele cu DeMoga Studio, ICAN, BRIGHI și Roton Music. Începând cu anul 2015, Oana a făcut loc și activităților care au legătură cu partea de Social Media Management, în colaborări cu proiecte importante, printre care: Roton Music, Roton Music Poland, I NAME IT, Tezaur, Radio Nostalgia, Warner Music Romania.

De asemenea, experiența de Social Media Management și cea de project manager i-au permis Oanei să facă parte dintr-o serie de proiecte importante dedicate industriei muzicale din România și nu numai. Respectiv, aceasta a fost prezența de pe social media și o parte importante a PR-ului din spatele evenimentelor muzicale integrate în calendarul Romanian Creative Week, Musicalling Showcase și Musicallign Music Camp, cât și pentru CATEDRAL, cel mai nou festival de muzică din România, care are loc la Iași.