Cristina Oltean

Cristina Oltean e fotograf de muzică și portret la www.elegantlytasted.com. Ca ramură favorită, ar alege fără doar și poate, fotografia de concert. Este locul unde a reușit să îmbine iubirea pentru muzică cu fotografia și totodată, ceva prin care îi place să creadă că dă înapoi măcar puțin din ceea ce primește prin muzica artiștilor pe care îi fotografiază.

A locuit la Londra 8 ani unde a avut primul contact direct cu industria muzicală lucrând cu o trupă londoneză, făcând câte puțin din toate (management, booking, PR, Social Media). A rămas din asta cu dragostea pentru PR și social media unde a încercat să învețe și să crească. Tot la Londra a început un mic business de Virtual Assistance pentru artiști, dar care ulterior a ajuns să includă și small business-uri.

În România, din 2016, a urmat același drum de PR & Social Media pentru industrii creative, precum handmade businesses și, încercând să prezinte cât mai real produsele făcute de clienți, a descoperit fotografia.

Prezentul o găsește cu un studio foto în București, cu o mare pasiune pentru Instagram și Social Media în general și cu câteva idei despre cum ar putea aduce în online atmosfera și feelingul pe care le are când vede o trupă live.