Corina Dumitrescu

Corina a început să lucreze în industria muzicală în 2017, ca voluntar în cadrul festivalului Electric Castle. De atunci a participat activ la toate edițiile, s-a ocupat de cazări pentru staff, popotă, shop, merch și este un fan dedicat spiritului de echipă și atmosferei de castel.

Spre sfârșitul anului 2019 a pus bazele, alături de alți 4 brașoveni, unei platforme suport pentru artiști de toate genurile (Unveiled.ro). Platforma are rolul de a sprijini artiștii – muzicieni, plastici, performeri, scriitori – la început de drum și nu numai, venind în întâmpinarea lor cu un concept de prezentare structurat, organizarea de evenimente pentru aceștia și promovarea lor. În cadrul echipei, Corina s-a ocupat de partea de promovare social media, PR, logistică și organizare de evenimente maraton pentru muzicieni (Ziua Culturii Naționale, săptămâna Aiurea’n Parc), rubrica de interviuri cu aceștia și o rubrică de întrebări provocare. De asemenea, s-a ocupat de lansarea ultimului album Alexu and The Voices Inside, în august 2020 la Bastionul Țesătorilor din Brașov. Împreună cu echipa, a susținut numeroase sesiuni online în carantină, #stayHome, #staySafe cu artiștii Unveiled.

În prezent este managerul formației Alexu and The Voices Inside, proiect care s-a lansat de anul acesta în formulă nouă. A coordonat producția a 2 videoclipuri cu trupa, organizat sesiuni foto de branding, promovare, concerte în mediul online și booking.