Andreea Dascălu

Andreea Dascălu are 23 de ani și este din Brăila, însă, recent, s-a mutat la București pentru a începe un traineeship de media buying la GroupM.

Anul trecut, a absolvit University of Groningen din Olanda, profilul Arts, Culture and Media (Music, Film and Cultural Entrepreneurship). După absolvire, a început sa lucreze ca freelancer în Marketing și PR în industria muzicala europeană, colaborând și cu artiști pe care i-a întâlnit pentru prima oară la ediția de anul trecut a conferinței Mastering the Music Business (MMB).

Încă din timpul anului II de facultate a fost preocupată cu dezvoltarea rețelei ei de contacte, pandemia oferindu-i oportunitatea de a lua parte la sesiuni de networking 1:1 remote, pe baza cărora a cunoscut oameni cu valoare din întreaga lume și de la care a învățat enorm atât despre industria muzicală, cât și despre business management și antreprenoriat, alte aspecte care o pasionează.

În iunie 2022, lucrarea ei de licență intitulată “Take a Byte: Janelle Monáe’s Dystopian Dirty Computer World and the Intersectionality of the Cyborg” a primit premiul IASPM Benelux pentru lucrarea anului 2021.

Știe cât de importante sunt prezența și ghidarea unui mentor pentru un tânăr aflat la începutul carierei și este extrem de entuziasmată pentru programul de mentorat Women in Music Business Romania!