Andreea Bogasiu

Andreea este pasionată de muzică de când se știe. Nu cântă, dar din 2007 este mereu în public la concerte și festivaluri. Pe lângă sport, trasee montane și călătorii, muzica și concertele sunt o parte constantă a vieții ei. Colecționează CD-uri și viniluri și ar asculta muzică non-stop, iar locul preferat din bibliotecă este cel unde adună cărți despre muzică.

Are mai mult de 8 ani la activ petrecuți în corporație, a trecut prin center și help desk și s-a oprit la training. În tot acest timp, și-a dezvoltat abilitățile, și-a explorat creativitatea, iar în prezent, livrează traininguri creative pe subiecte precum comunicare, leadership, coaching, feedback, customer centricity.

Acum doi ani s-au aliniat planetele în favoarea ei și a ajuns să cocheteze cu lumea radioului. I-a plăcut la nebunie experiența, a început să-și exploreze creativitatea și în alte moduri și să se gândească serios la o schimbare, așa că acum își dorește să treacă din fața scenei în spatele ei, pentru că știe că locul ei e în industria muzicală.