Alexandra Roșca

Alexandra este o persoană care a înțeles și a îmbrățișat de tânără pasiunea pentru muzică, științele comunicării și importanța reprezentării feminine in industriile culturale. De aceea, pentru că vrea să devină PR în industria muzicală, a pornit la drum cu programul de licență în comunicare al Universității din București, iar acum s-a înscris în programul MEWEM, pe care îl consideră următorul pas în a-și îndeplini visul și a-și începe cariera cu adevărat.

La începutul anului 2018, a făcut primii pași în PR ca stagiar, la Palatul Noblesse, în București, unde s-a ocupat de comunicatele de presă ale firmei, a scris concepte de petreceri corporate și de tipul “social nights”, a asigurat conținut pe site-ul firmei, s-a ocupat de prospectarea pieței de evenimente, a promovat evenimentele clienților și a oferit ajutor în organizarea evenimentelor culturale din cadrul palatului, precum Fusion Arts Festival sau Noble Drinks & Networking Event, Ediția 10. De la sfârșitul anului 2018, până în 2020, a fost asistent PR și Digital Marketing la firma de organizare concerte și festivaluri de muzică, Doors Events, din Constanța. Aici a asigurat conținut pe platformele Social Media, a fost responsabilă de campanii publicitare online, a actualizat site-uri, a ajutat la organizarea și coordonarea mapei de sponsorizare a festivalului Out of Doors Fest 2019, a coordonat alături de grafician identitatea vizuală a afiselor concertelor organizate de firma și a festivalului Out of Doors și a ajutat în organizarea evenimentelor.

Pentru că pasiunea pentru artă și muzică a fost mereu prezentă în viața ei, printre activitățile pe care le-a îmbrățișat mereu se numără teatrul, teatrul interactiv pentru copiii, dansul, colecționarea discurilor de vinil și analiza noilor apariții în muzică, pe plan internațional și național. În plus, s-a dedicat și implicat voluntar în departamentele de acces și backstage ale diviziei Metalhead și ale firmei Promusic Events, care organizau și încă organizează concerte în București.