Mentorship
Program
4th Edition

WOMEN IN MUSIC MENTORSHIP PROGRAM este primul program de mentorat dedicat tuturor femeilor din industria muzicală din România. 10 femei-lider din industria muzicală vor ghida, timp de 3 luni, 10 femei aflate la începutul carierei lor în music business, perioadă în care le vor oferi susținere, înțelegere, informații, inspirație și vor împărtăși experiențe de învățare ingenioase.

Programul are două componente principale: întâlnirile individuale, dintre participant și mentor, pentru organizarea și conținutul cărora sunt responsabile participantele, și întâlnirile de grup, ce se vor constitui în jurul unor teme relevante pentru participanți.

În cadrul Women in Music Mentorship Program, fiecare participantă va putea beneficia de o sesiune privată de coaching, care le poate fi de ajutor în clarificarea intențiilor legate de program, în carieră și în viața personală.

Cine poate aplica?

Women in Music Mentorship Program se adresează tuturor femeilor care își doresc o carieră în industria muzicală, fie că își propun să exploreze posibilitățile profesionale dintr-o casă de discuri, ori pe cele în funcția de  manager, publisher, booker, PR etc.

Activitățile și întâlnirile de grup vor avea loc în București, iar prezența participantelor este obligatorie în vederea acumulării de cunoștințe și experiență în toate ariile de activitate propuse spre explorare în cadrul programului.

Prin urmare, înainte de a aplica, vă rugăm să vă asigurați că puteți fi prezente în București în datele menționate pentru întâlniri de grup și workshop-uri.

Calendarul WOMEN IN MUSIC MENTORSHIP PROGRAM 2024-2025

În cadrul programului vor fi selectate 10 participante și vor fi conectate cu doamnele mentor. Toate participantele selectate pentru program vor primi un e-mail de confirmare, apoi le vom prezenta doamna mentor cu care au fost asociate. De atunci, echipele pot stabili în particular întâlniri individuale. Participantele ar trebui să poată participa activ și constant pe tot parcursul programului.

Întâlniri individuale între mentee și mentor: Relația dintre mentee și mentor este în mâinile persoanelor respective. Aceasta înseamnă că ele decid cât de des, când și unde vor să se întâlnească. Cu ocazia evenimentului de lansare, ele primesc îndrumări și idei pentru organizarea întâlnirilor individuale. În plus, un acord care să includă un plan pentru programul  Women in Music Mentorship ar trebui completat și semnat de fiecare echipă.

Se așteaptă ca toate participantele să fie flexibile în ceea ce privește timpul întâlnirilor individuale cu mentorii lor. Participantele înțeleg că mentorii sunt profesioniste din industria muzicală care, prin prisma pozițiilor pe care le ocupă, au un program foarte încărcat, motiv pentru care participantele trebuie să fie pregătite să reacționeze flexibil la opțiunile de întâlnire.

Planificarea programului:
 • 17 iunie – 11 august 2024– Candidatele pot aplica pentru program. În acest fel, putem afla mai multe despre așteptările fiecărei candidate de la program, mentor etc., ce interese și ce obiective au. Perioada de aplicare este deschisă până duminică, 11 august 2024, ora 23:59.
 • 12 august – 25 august 2024 – Evaluarea aplicațiilor și alegerea celor 10 participante.
 • 27 – 28 august 2024 – Contactarea celor 10 participante si confirmarea că au fost selectate în program
 • 5 septembrie 2024 – Anunțarea celor 10 perechi mentori-mentees în cadrul conferinței Mastering the Music Business.
 • 9 septembrie 2024– Kick-off meeting, în cadrul căruia toate participantele se vor cunoaște atât între ele, cât și cu mentorii și mentees din edițiile anterioare, și vor discuta procedura și instrucțiunile programului.
Întâlniri:
 • 10 septembrie 2024 – Vizită KISS FM
 • 17 septembrie 2024 -Vizită GLOBAL RECORDS
 • 24 septembrie 2024 – Vizită UNTOLD
 • 1 octombrie 2024 – Meet the Artists
 • 8 octombrie 2024 – Întâlnirea de grup 1
 • 15 octombrie 2024 – Întâlnirea de grup 2
 • 22 octombrie 2024 – Întâlnirea de grup 3
 • 2 noiembrie 2024 – Workshop 1
 • 3 noiembrie 2024 – Workshop 2
 • 14 noiembrie 2024 – Closing Event

Vă reamintim că toate întâlnirile sunt obligatorii, și reprezintă o condiție de admitere și absolvire a programului de mentorship Women in Music. Astfel, candidatele sunt rugate să se asigure că pot fi prezente la întâlnirile de grup și workshop-urile menționate mai sus, organizate în București.