Sonia Nechifor

Managing Partner Comm’ON

Business Woman și un etern Spontaneous Strategist cu viziuni și planuri mărețe. Îi place să facă lucrurile „ca la carte” dar, mai ales, să realizeze lucruri extraordinare din ingrediente simple, găsind inspirație în tot ceea ce o înconjoară: oameni, locuri, întâmplări.

Este fondatoarea agenției de comunicare și PR CommON, fondată în 2011 din dorința de a deveni antreprenor și de a aduce o schimbare pe piața de PR și comunicare din Cluj-Napoca.

Portofoliul agenției s-a extins rapid cu proiecte noi, moment care a dus la deschiderea celui de-al doilea sediu, la București.

Cu peste 15 ani de experiență în comunicare și PR, Sonia este convinsă că bunele maniere în comunicare (chiar și în cea de criză) stau la baza oricărui succes, atât în business, cât și în viața personală.

După un drum plin de provocări, reușite, dar și nereușite în domeniul comunicării, Sonia este azi Managing Partner la CommON The Agency, fondator al Școlii de bune maniere Écolage. De asemenea, este fondatoarea Revistei Bulevard, Senior Partner la The Connection Agency și VicePresident la Black Sea FooDignity.