Roxana Alexandru

Romanian Artists Agency

Roxana va ramane mereu nedespartita de lumea TV-ului. A construit incet, ajungand sa semneze productia pentru emisiuni care au ramas in istoria televiziunii romanesti – Vrei sa fii miliardar?, Big Brother, Star Factory. Dupa aproape o decada, a lasat in urma micul ecran, dar nu s-a dus prea departe. A intrat in industria creativa in 2008, iar din 2012 reprezinta unele dintre cele mai mari nume din industria de entertainment de la noi, fiind unul dintre fondatorii RAA.

Iscusita in egala masura ca talent manager, cat si ca om de comunicare, proiectele din care a facut parte au fost premiate in repetate randuri (Cel mai bun TV Quiz Show la Premiile TV Mania intre 2000 – 2004; premiul la sectiunea Radio a Galei Ad‘or din 2011 pentru proiectul Prevestiri din copilarie, cu Virgil Iantu, sustinut de ING Bank).

Pe Roxana o stii sigur, daca ti-a raspuns la telefon macar o data cu „Hello, baby!”. Noi o iubim pentru ca navigheaza cu gratie printre provocarile zilnice ale unui talent agent conectat 24/7, ceea ce o face o inspiratie permanenta.

Reprezinta artisti precum Razvan Exarhu, Paul Ipate, Lili Sandu, Verdini si o vei vedea zilnic muncind din greu sa ii reprezinte pe acestia cat mai fidel, dar o vei si auzi adesea discutand cu pasiune despre iesirea din zona de confort.