Ramona Bratu

Owner Amazers Nest

Cu o experiență de peste 18 ani în marketing, brand management, digital marketing și organizare de evenimente, Ramona Bratu este unul dintre specialiștii relevanți din industria de entertainment din România.

A început cariera în domeniu ca brand manager la Ringier, unul dintre cele mai mari trusturi media.

Ulterior, s-a alăturat echipei Radio ZU în calitate de coordonator al departamentului de marketing și comunicare încă de la lansarea postului, care în doar 6 luni, a devenit radioul numărul 1 în România. Timp de 10 ani, a realizat în premieră evenimente muzicale cu impact major în industria muzicală românească.

În 2018, Ramona devine head of marketing UNTOLD Universe, unde a coordonat 3 ani echipele de marketing ale celor două festivaluri: UNTOLD și Neversea.

În ultimii 3 ani, Ramona a fost brand and marketing consultant la SAGA Festival și ALDA Live, companie globală de evenimente dance.

În plus, Ramona este co-creator We Are One, cel mai mare eveniment umanitar care a avut loc în România, pe 12 martie 2022, pentru ajutorarea poporului ucrainean aflat în suferință in urma războiului cu Rusia. Toate acestea au dus la crearea Amazers Nest, un hub creativ format din profesioniști din domeniul entertainmentului si marketingului.