Ramona Bratu

Founder @ Amazers Nest

Cu o experiență de peste 18 ani în marketing, brand management, digital marketing și organizare de evenimente, Ramona Bratu este unul dintre specialiștii relevanți din industria de entertainment din România.

A început cariera în presă, ulterior urmând, să se alăture echipei Radio ZU în calitate de coordonator al departamentului de marketing și comunicare, care în doar 6 luni, a devenit radioul numărul 1 în România. Timp de 10 ani, a realizat în premieră evenimente muzicale cu impact major în industria muzicală românească.

Între 2018 si 2023, Ramona ocupa rolul de head of marketing UNTOLD Universe, unde a coordonat 3 ani echipele de marketing ale celor două festivaluri: UNTOLD și Neversea si brand & marketing consultant la SAGA Festival și ALDA Live, companie globală de evenimente dance.

O zonă în care a avut bucuria să se implice activ și să-și lase amprenta, sunt proiectele majore de CSR: Orașul Faptelor Bune – emisiunea eveniment, anuală, organizată de Radio ZU si We Are One, cel mai mare eveniment umanitar care a avut loc în România, pe 12 martie 2022, pentru ajutorarea poporului ucrainean aflat în suferință în urma războiului cu Rusia.

În ultimul an, Amazers Nest s-a implicat în creșterea proiectelor ca: Beach, Please! Festival – ediția 3; La Mița Biciclista – Stabiliment Creativ; Sky Show Time România.

Amazers Nest – hub creativ format din profesioniști din domeniul entertainmentului și marketingului.