Diana Munteanu

Head of Label Global Records

În calitate de șef de Label pentru Global Records Group, scopul ei este să ofere artiștilor toate instrumentele și serviciile necesare pentru ca ei să își atingă potențialul la maxim.

Acum treisprezece ani a decis să facă o schimbare surprinzătoare în carieră, trecând de la consultanță în petrol și gaze la PR în industria muzicală. A fost un jucător activ nu numai în crearea structurii care facilitează un flux de lucru fără probleme în companie, ci și în formarea și motivarea unei echipe de care este foarte mândră și fără de care nu ar fi putut niciodată să evolueze atât de mult. În Global Record Group sunt peste 70 de angajați, cu o vârstă medie de 26 de ani – inteligenți, pasionați, motivați și radical deschiși către tot ce este nou, idei creative și strategii alternative.
Împreună cu echipa, artiști, scriitori și producători, s-a extins domeniul de aplicare pe mai multe genuri muzicale și pe numeroase teritorii: din România până în Turcia, Polonia și, începând cu ianuarie 2023, au inaugurat primul lor birou la Berlin, în Germania.