Cristina Bazavan

Jurnalist / Specialist comunicare

Blogger Pro CSR – CSR Romanian Awards 2013
Best Woman Blogger – Digital Divas 2013

Din aprilie 2005 si până în mai 2011 a fost unul dintre oamenii cheie ai revistei Tabu, al cărei redactor șef a fost. Are o serie impresionantă de personalități culturale internaționale pe care le- a intervievat de-a lungul timpului (Steve McCurry, Milla Jovovich, Ziggy Marley, Guillermo Arriaga, Rebecca Miller, Gilbert Adair, Milos Forman, Miles Aldridge, Eugenio Recuenco, Olga Kurylenko, Margaret Atwood, Annie Proulx, Victoria Abril, Vanessa Redgrave etc).

A devenit cunoscută în mass media românească drept una dintre vocile Europa FM, activitatea sa în radio desfășurându-se pe parcursul a 12 ani. A făcut parte din echipa care a creat brandul Europa FM, realizând o performanță unică în Europa: stația a ajuns nr. 1 național în 6 luni de la lansare, fiind cea mai spectaculoasă lansare a unui post de radio.

A făcut parte din echipa care a formatat şi rebranduit Radio 21 la sfârşitul anilor ‘90 şi a fost consultant pentru lansarea Radio Guerrilla. A fost prezentatoarea primului sezon al emisiunii Ca-n filme ( Digi 24 Tv). Sustine anual un curs de branding personal pentru actori, la TIFF, în cadrul proiectului “10 pentru film” și a creat strategii de comunicare pentru oameni de muzica, actori și regizori români. Pentru aproape 2 ani (2013-2014) a făcut parte din echipa de comunicare a trupei VUNK și a participat la comunicarea proiectul Orașul Minunilor, singura campanie de comunicare a unui reprezentant din industria divertismentului premiată la Romanian PR AWARDS. În perioada 2012 -2014 a fost social media coordonator al Festivalului Internațional de teatru de la Sibiu.

Speaker la conferințe naționale pe teme legate de branding personal, media, industria online, femei.