Stephanie Deanna Ungureanu

Stephanie este un artist dedicat în întregime muzicii, fiind capabilă să îmbine în mod sinergic abordarea strategică cu cea creativă.

Încă de la 8 ani a studiat intens tehnica vocală, concretizând astfel 10 ani de studiu în acest domeniu. În 2015 a participat la XFactor, având șansa de a învăța cum să transmită mesajul dorit unui public larg.

Ulterior a urmat Facultatea de Economie și Business în Olanda, unde a fost un membru activ al grupurilor de inițiativă studențești și a deținut un rol cheie într-un proiect start-up din industria muzicală din Rotterdam. A învățat în timp scurt cum să fie flexibilă într-un mediu dinamic și să creeze procesele proprii de talent scouting, artist communication, contract și studio management.

Stephanie a finalizat studiile universitare cu Master în Media și Industrii Creative, având disertația pe tema „How are the sails of music adjusting to the wind of TikTok?: A qualitative analysis of technological affordances and user interpretations.“

În același timp a debutat în scrierea versurilor și compunerea liniilor melodice pentru piese lansate și interpretate de ea, descoperind în acest mod „her sound“. De curând a lansat primul EP sub numele de scenă „Stephannie“, pentru care a co-produs, a scris, a compus, și a creat și implementat planul de promovare.

Stephanie are convingerea că poate cuceri industria muzicală, atât ca business woman, cât și ca artist. Pentru Stephanie, WIMB oferă oportunitatea de a-și continua accelerat drumul către îndeplinirea visului său. „Let the mentorship begin, I‘m more than ready!“, ne spune Stephanie.