Delia Tiu

Delia este o tânără de 20 de ani, aflată la începutul carierei sale în industria entertainmentului. Prin colaborarea activă cu agenția Sublime Events, ea a dobândit deja o experiență valoroasă în organizarea spectacolelor și în managementul artistic.

A avut privilegiul de a colabora cu o serie de artiști de renume, printre care se numără Irina Rimes, Smiley, Puya, Bordea Cătălin, Nelu Cortea, Micutzu, Holograf, Vunk, Horațiu Mălăele și alții. Portofoliul ei include numeroase turnee atât la nivel național, cât și internațional, acoperind domenii precum muzica, teatrul și stand-up comedy, cu spectacole desfășurate în peste 100 de orașe. Pe lângă acestea, Delia a fost implicată în organizarea unor evenimente spectaculoase desfășurate la locații de prestigiu precum Sala Palatului și Sala Polivalentă. Printre aceste evenimente se numără „Fool’s Night Out”, „Undeva la Mijloc”, „Armana Mea”, „Smiley”, „Hustle Festival”, „Vernisaj Vunk”, „Stand-up Evolution 360” și „Ceva Mărunt”.

În ceea ce privește expertiza ei, Delia se ocupă de gestionarea logisticii, promovarea online și offline, managementul artistic și relațiile publice pentru evenimente.

Este în mod constant dornică să învețe și să-și îmbunătățească abilitățile deja existente, în timp ce dobândește și altele noi. Ea este pasionată să aducă inovație și excelență în fiecare proiect la care lucrează.