Ana-Maria Andone

Cu o experiență de 10 ani în mass-media, Ana-Maria Andone a schimbat macazul, iar de doi ani, a ales să lucreze în industria muzicală. Călătoria ei a început prin redacțiile tv și de presă scrisă, atât în departamentele sociale și politice, dar și de monden. Îndrăgostită de partea de entertainment, a decis să se dedice întru totul lumii artistice, acolo unde procesul de creație atinge apogeul. De la scrierea primelor versuri și acorduri, până la difuzarea unei piese pe radio și menținerea ei în topurile muzicale.

Ana-Maria a căpătat de-a lungul anilor experiență în domeniul PR-ului și abilități esențiale în echipa Roton Music, acolo unde ocupă poziția de PR Specialist și Radio Plugger. A vrut să fie omul din spatele artiștilor, să le descopere poveștile și îi facă cunoscuți atât la radio, la TV, însă și în presa scrisă.

A avut bucuria de a duce hit-urile celei mai vechi case de producție în topurile radiourilor din România. Piesa Mishei Miller  “Un minut” a fost o reușită specială pentru ea, căci a dominat topurile Media Forest mai bine de o lună aflându-se în heavy rotation pe toate posturile de radio.

A făcut parte din echipa de PR a filmului „Odată pentru totdeauna”,  a gestionat partea de mass-media și a fost persoana care s-a ocupat de implementarea campaniei de promovare a Catedral Music Festival 2022, sub umbrela Romanian Creative Week.

Spune despre ea că ambiția și perseverența o caracterizează, iar de multe ori, rezultatele muncii sale nu au întârziat să apară, asta deoarece mulți dintre artiștii Roton Music au avut apariții remarcabile în tot ceea ce ține de mass-media.