Valentina Vesler

Communication & Advertising Director Valvis Holding

Mi-am început cariera acum aproape 25 de ani la Valvis Holding, participând la dezvoltarea unor branduri care nu mai sunt demult in portofoliul nostru, Dorna si LaDorna.

Am acumulat o experiența bogată în comunicare, relații publice și publicitate, experiență pe care am pus-o in slujba brandurilor AQUA Carpatica și Domeniile Sâmburesti, pentru care gestionez toate canalele de comunicare, implementând mecanisme de promovare integrate. Eu și echipa mea dezvoltăm campanii complexe pentru inițiative de brand îndrăznețe folosind întotdeauna publicitatea cross-channel.

Sunt în căutarea constantă a inovației, integritătii și deontologiei în tot ceea ce înseamna mesajul de comunicare, încercand să fac dozajul ideal între principiile fundamentale de comunicare și nevoile specifice ale brandurilor out-of-the-box.
Ultima provocare e aceea de doctorand la Scoala Doctorală a Universitatii Bucuresti (anul al III-lea) și în același timp profesor asociat pentru masteranzii secției de comunicare si expertiză în publicitate de la aceeași universitate.