Patricia Brohanschi

Festival Director @ Rocanotherworld & Classix Festival

Patricia Roxana Brohanschi și-a început călătoria în antreprenoriatul cultural acum 7 ani, când a dat viață primului ei startup în evenimente, Showberry. De atunci, ea gestionează, promovează și organizează petreceri, evenimente și concerte care susțin artiștii din scena underground, de la rock la jazz și până la muzică clasică.

În 2016, Patricia a pus bazele Rocanotherworld, festivalul de muzică cel mai îndrăgit din Iași, devenind directorul acestuia și creând un spațiu unde artiștii să strălucească și oamenii să se adune și să sărbătorească lucrurile mai bune din viață. Curând după aceea, a preluat rolul de președinte la ONG-ul Asociația Industrii Creative, unde a format o echipă și a pus în mișcare proiecte care-i atingeau inima, nu doar în domeniul cultural, ci și în cele educaționale, sociale și de mediu.

Ea a fost întotdeauna adeptul răspunsului „DA!”, ceea ce a condus-o să devină cofondator în 2020 la un alt festival în Iași – Classix Festival, o întâlnire clasică cu o notă modernă.

De-a lungul timpului, a colaborat cu numeroase alte companii de evenimente la nivel național, fiind partener local în proiecte mari. Dragostea Patriciei pentru muzică și artă s-a materializat într-un alt festival pilot numit Sinestezia, care a avut loc în 2021. Patricia pune pasiune în tot ceea ce face și crede în binele universal – când faci ceva din inimă, este imposibil să nu reușești.