Olga Juverdeanu

Managing Director Global Records

După absolvirea Facultății de Contabilitate și Informatica de Gestiune în cadrul ASE, Olga Juverdeanu a lucrat în cadrul unei corporații germane BASF pe o poziție de GM assistant în care a avut șansa să fie expusă la o perspectivă de ansamblu a business-ului. Această șansă a fost oferită de către o altă femeie cu o viziune puternică ce conducea compania la acea vreme și a avut o influență semnificativă în dezvoltarea ulterioară a asistentei sale la început de carieră.

Începând cu anul 2010, în urma perfecționării și obținerii diplomei de business administration în cadrul ACCA, Olga Juverdeanu a lucrat ca freelance business and financial advisor. Din acest rol, deși a fost expusă la diverse domenii de activitate, s-a apropiat de zona de entertainemnt, pentru ca în anul 2016 să se alăture Global Records ca Head of Finance and Legal.

Un an mai târziu a devenit General Manager Global Records, concomitent cu începerea ascensiunii acestei companii care în prezent este cel mai mare label independent din Europa Centrală și de Est.