Ana Moga

Kiss FM

Cu o experienta de 20 de ani în lumea radio și a evenimentelor, Ana Moga este una dintre cele mai influente și ascultate voci feminine din FM-ul românesc. Cu pasiunea ei pentru industria media, Ana a reușit să-și facă un nume în acest domeniu încă de la o vârstă fragedă.

Abilitatile de comunicator si pasiunea pentru industria muzicala au transformat-o pe Ana intr-un intervievator complet, care a avut privilegiul de a le adresa intrebari unor artisti precum Jason Derulo, The Black Eyed Peas, Jessie J, David Guetta, Robbie Williams, Armin Van Buuren, G-Eazy, Martin Garrix etc.

Ana este si pe TV in acest moment în calitate de prezentatoare a două topuri populare de la KISS TV, „KISS TOP 40” și „ROMANIAN KISS TOP 10”, aducând audiențelor cele mai noi sau apreciate hituri. Ana a aparut si in productii de mare calibru in online, precum „ONE TRUE SINGER” de pe HBO MAX.

Ana s-a bucurat de succes si in muzica in trecut si a reusit sa adune cifre impresionante in online. A colaborat in special cu trupa Fly Project pentru hituri precum „GOODBYE” sau „BACK IN MY LIFE”. In prezent, Ana mai cocheteaza cu muzica datorita parodiilor pe care le realizeaza alaturi de colegul ei de emisiune de la KISS FM, Alex Stefanescu.