Valentina Vesler

Mi-am inceput cariera acum aproape 25 de ani la Valvis Holding, participand la dezvoltarea unor branduri care nu mai sunt demult in portofoliul nostru, Dorna si LaDorna.

Am acumulat o experienta bogata in comunicare, relatii publice si publicitate, experienta pe care am pus-o in slujba brandurilor AQUA Carpatica si Domeniile Samburesti, pentru care gestionez toate canalele de comunicare, implementand mecanisme de promovare integrate. Sunt extrem de mult lucruri de spus, dar ca structura de baza, eu si echipa mea dezvoltam campanii integrate pentru initiative de brand indraznete folosind intotdeauna publicitatea cross-channel.

Sunt in cautarea constanta a inovatiei, integritatii si deontologiei in tot ceea ce inseamna mesajul de comunicare, incercand intotdeauna sa fac dozajul ideal intre principiile fundamentale de comunicare si nevoile specifice ale brandurilor out-of-the-box.
Ultima provocare e aceea de doctorand la Scoala Doctorala a Universitatii Bucuresti (anul al II-lea) si in acelasi timp profesor asociat pentru masteranzii sectiei de comunicare si expertiza in publicitate de la aceeasi universitate.