Silvana Ene

A absolvit un liceu cu profil real – matematică informatică deoarece iubește matematica și latura pragmatică a lucrurilor și studii universitare cu profil uman – Facultatea de Științe Politice pentru ca a dorit dintotdeauna să înțeleagă mecanismele după care funcționează lumea și cum poate să contribuie la schimbarea mentalităților.

Primii ani activitate au fost în domeniul educației și politicilor publice, mediu în care a descoperit cât de mult îi place să împărtășească cunoașterea dobândită cu ceilalți și să ajute oamenii să se dezvolte. În 2013 a schimbat complet parcursul profesional spre advertising și industriile creative, perioada în care lucrează și pentru revista All Hollow, unde are oportunitatea să își educe și dezvolte latura creativă.

În 2017 se alătură echipei Global Records, la început ca Asistent manager, apoi ca Traffic Manager în divizia de imagine și în prezent ca Head of Catalogue, poziție care îmbină perfect latura pragmatică și dragostea pentru cifre și date exacte cu latura creativă și sensibilitatea față de muzică și arte.