Oana Călin

Oana Călin este Artist Manager și Social Media Specialist în cadrul Roton Music. Cu o experiență vastă în industria muzicală, Oana Călin este managerul din spatele proiectului Misha Miller, unul dintre cele mai promițătoare proiecte muzicale semnate Roton Music, proiect românesc care a înregistrat în ultimul an o creștere semnificativă pe piața internațională.

Oana Călin a combinat activitatea de Social Media Specialist cu cea de Project Manager, cu scopul de a oferi fiecărui proiect în parte o perspectivă unică, prin contopirea a două activități cruciale pentru succesul în industria muzicală.

Printre succesele proiectelor pe care le coordonează amintim cele două hituri care au luat cu asalt radiourile – Mahala (Misha Miller și Sasha Lopez) și Un Minut (Misha Miller). Mahala a strâns 4 milioane de vizualizări în Youtube în doar 4 luni și a ajuns pe locul 6 în Chart UK, fiind în heavy rotation pe radiourile naționale din România. Un Minut, un remake după celebra piesă Hi-Q, a strâns 700k vizualizări în doar 2 săptămâni,ajungând în top 30 trending pe YouTube și intrând în playlisturile radiourilor din țară.

Activitatea ei de 10 ani în domeniul impresariatului artistic a început cu proiectele DeMoga Studio, Agenția ICAN Management, artist BRIGHI și Roton Music, unde activează în prezent. În 2013 a obținut diplomă de impresar artistic atestată de Ministerul Culturii.

De-a lungul carierei sale, Oana Călin și-a pus la bătaie experiența de Social Media Manager și cea de Project Manager pentru o serie de proiecte importante dedicate industriei muzicale din România și nu numai. A fost omul din spatele campaniilor social media pentru CATEDRAL, Musicalling, Showcase, Musicallign Music Camp, precum și din spatele evenimentelor muzicale intregrate în Romanian Creative Week.