Cristina Chipurici

Cristina Chipurici este creatoare de conținut din 2006 și change strategist.

În 2007 a înființat proiectul Monden.info (actual Urban.ro), prin care și-a dorit să susțină artiștii independenți și să demonstreze că poți avea succes doar prin conținut curat, educațional, fără bârfe, scandaluri sau titluri înșelătoare. A devenit cel mai popular blog de muzică din România – cel mai citit, comentat și preluat. A vândut proiectul la sfârșitul lui 2008, fiind prima vânzare de acest gen din țară. A urmat cursurile Master in Music Business la Berklee College of Music și a promovat online artiști din zona hip-hop.

După 10 ani de experiență în industria muzicală și digital marketing, a început să contribuie sub o altă formă. Din dorința de a-i ajuta și pe alții să nu facă aceleași greșeli pe care le-a făcut ea, din 2017 scrie despre lecțiile învățate pe propria-i piele, ține workshopuri, lucrează 1-la-1 cu oameni și înregistrează un podcast în care stă de vorbă cu cei de la care a avut ea personal multe de învățat.

Îi ghidează pe cei din jur să devină mai productivi, dar în același timp să rămână umani. Să-și controleze atenția și energia, să învețe cum să intre într-o stare de concentrare și creativitate, dar să fie antifragili când lovește haosul și incertitudinea. Să aibă relații sănătoase cu tehnologia, care-i împlinesc și îi ajută să crească (personal și profesional), și totuși să nu-și atașeze prea tare identitatea sau să uite ce-i face unici. Să descopere unelte prin care-și pot gestiona timpul, să obțină energie și claritate. Să-și formeze obiceiuri noi sau să „se lase” de cele care nu ajută. Și să nu uite să se distreze și să se bucure de viață în timp ce lucrează cu ei și fac aceste schimbări.

Are certificare ca Change Strategist și formare de trainer. De asemenea, urmează un master în Etică Aplicată în Societate, Afaceri și Organizații (la Facultatea de Filosofie din cadrul Universității București). În timpul liber, Cristina participă la competiții de alergare montană pe distanțe lungi.