Cristi Ochiu

Cristi Ochiu este unul dintre cei mai experimentați oameni din industria muzicală românească, specializat în: artist booking, producție de evenimente, talent management, publishing, label. De 25 de ani activează în industria muzicală, lucrând cu peste 100 de artiști români și internaționali.

Împreună cu Dorian Enache, a înființat în 2008 labelul Music Expert, o agenție hibridă de talente specializată în management și booking, primul label din România cu servicii 360 în jurul artiștilor, cu proiecte precum Puya, Guess Who, Maximilian, Spike, Grasu. XXL. Music Expert este casa de discuri care a readus muzica hip hop pe radiourile comerciale și a făcut primele turnee în cluburi (pe baza vânzării biletelor de intrare). Tururi realizate de Music Expert: Puya – Somewhere in the Balkans, Puya – Change, Guess Who & Spike – Tour, Guess Who & Spike – reTUR.

În 2014, Cristi părăsește Music Expert și înființează Forward Music Agency, o agenție hibridă de talente specializată în management și booking. Forward devine în doar 3 ani una dintre primele 3 entități majore din industria muzicală românească. În 2019 este semnat un parteneriat cu Global Records și drept urmare, Forward Agency preia partea de booking pentru întreg catalogul Global Records, transformând Forward în cea mai mare agenție de talente din România. Astăzi, Forward reprezintă 60 de artiști din aproape toate genurile (hip hop, trap, pop dance, rock, dj, proiecte speciale).

8th Note Copyrights este unul dintre cele mai noi proiecte ale lui, un butic editorial fondat împreună cu George Calin aka Manuel Riva, care la 2 ani de la deschidere, are deja un catalog de peste 200 de lucrări lansate.

Nu în ultimul rând, experiența pe care Forward Agency o are în producția de evenimente se observă prin organizarea diligentă a turneelor: Puya, Guess Who & Spike, Deepcentral, spectacole: Satra B.E.N.Z., Killa Fonic, Grasu XXL, Guess Who la Arenele Romane, booking pentru Peninsula Festival (Tg Mureș), producție și booking pentru Airfield Festival (Sibiu), precum și acționar la Beach Please (Costinești) și Hustle Festival (Bistrița).