Bogdan Moroșanu

Bogdan Moroșanu, cunoscut în lumea artistică sub numele de „Moro”, este un muzician dedicat și un inginer de sunet cu o carieră impresionantă ce se întinde pe parcursul a peste două decenii.

Rădăcinile muzicale au luat formă în timpul liceului, urmând ca debutul în ingineria de sunet să aibă loc o dată cu începerea studiilor universitare, în 2006.

Cu o prezență importantă în sfera concertelor live și o călătorie academică care l-a condus spre un doctorat în inginerie audio la Universitatea Națională de Știință și Tehnologie Politehnica București, Moro nu este străin de complexitățile și frumusețea scenei muzicale.

Din 2014 este producătorul trupei Rockabella, în care în prezent și-a asumat și rolul de toboșar, combinând abilitățile sale tehnice cu cele artistice pentru a produce muzică ce răsună cu autenticitate și energie.

În afara studioului de înregistrări și sălilor de concerte, Bogdan găsește libertatea pe două roți, călătorind pe motocicletă, și se destinde jucând ping-pong, unde strategia și reflexele rapide sunt la fel de importante ca și în muzică.