Aprilia Ivănescu

Cu o experiență de 20 de ani în industria de entertainment, Aprilia Ivanescu este talent manager în cadrul propriei agenții boutique de talent management cu un portofoliu divers de la artiști la actori și livrând și servicii de influencer marketing pentru clienții din zona de beauty și nu numai.

A lucrat în cadrul MediaPro Music timp de 14 ani, una dintre cele mai prolifice case de discuri la acel moment cu un portofoliu activ de peste 50 de artiști, avansând în companie de la jobul de asistent PR pana la Project Manager, ocupandu-se inclusiv de strategia de management și exploatarea internaționala a mai multor artiști precum Alina Eremia, Irina Rimes, Alexandra Stan, Dorian Popa, Lora, Holograf, Loredana, Dan Bălan și mulți alții.

Succesul Apriliei se extinde dincolo de munca ei cu MediaPro Music. În calitate de talent manager în cadrul propriei agenții, ea continuă să prospere reprezentând o clientelă stimată. Printre clienții sai se numara Monica Bîrlădeanu, Victoria Raileanu, Roxana Voloseniuc, Catalina Cara, LIA, Giulia Jewlz, Alina Serban si Golan, printre altele. In plus, agenția ei a colaborat cu mărci renumite precum Paco Rabanne, Jean Paul Gaultier, Coca Cola, Avon, Oriflame, Vodafone, Heinz, Tanqueray, Smart Water, BRD, solidificându-și reputația de partener de încredere pentru clienții influenți și de profil.

Având o experiență bogată, o rețea extinsă și o dăruire neclintită pentru succesul clienților săi, Aprilia Ivanescu rămâne în fruntea industriei divertismentului. Abilitățile sale excepționale de management al talentelor, împreună cu experiența ei în influencer marketing, o fac o profesionista căutată în industrie, conducând cariera clienților sai spre noi culmi.